måndag 17 november 2008

Igelkotten Murre

Brrr, vad kallt det är. Ikväll tittade jag snabbt på termometern i köket och såg att det stod 1,8 grader. Bara! Jag tycker det är kallt jag. Jag tror att jag ska göra som igelkottarna gör, gå i dvala. Men min dvala består inte av sömn, utan plugg-jobb-träning.

Denna måndag.
buss till skolan, lektion, lektion osv. buss nr 16, upp för trapporna på kulturskolan, läsa biologi, sånglektion, ner för trapporna, buss till Marieberg, in på Apoteket, skrev under papper (yes!), ut till bussen, hem, äta, ut till bussen, uppför kulturskolans trappor (en våning mer än tidigare under dagen), läsa fysik, spela blockflöjt, busstur, plugg på bussen, hem, pust, plugg.

Men jag gillar läget och jag är nog inte värre än någon annan svensk som flänger runt överallt och ingenstans. Trots att vi kanske skulle må bäst i att stanna inne i värmen och lugnet.

Men som sagt jag ska gå in i en plugga-jobba-träna dvala nu, bara så ni vet.
Men lite House imorgon, Grey's på onsdag och ja, lite annat hinner jag kanske med.

(Igelkotten var för övrigt det första djur jag forskade om när jag gick i ettan, kom på det bara sådär och nämner det sådär "by the way")

1 kommentar:

elka sa...

Okej låter som att du har det stressigt. Roligt att du fått jobbet nu. fick du mycket tid? kör inte slut på dej bara även om du har koll på läget. där jag e nuu funkar inte msn men skype funkar bra. vi hörs.