torsdag 16 april 2009

There beneath the blue suburban sky

Att springa upp och ner för trapporna på HjalmarBergman är estet-treornas och Naturestet/Musp- och Dansp-treornas specialitet de här dagarna. I slutet av andra akten är jag med på varannan låt, med olika "kostymer", så det blir till att springa i trappor, samtidigt som man sliter av sig smycken och byter skor i farten ;)
Men det är roligt, och det blir roligt :)

Idag var det lite mer struktur på det hela, och allt blev bättre idag. Imorgon har vi Generalrepetition för publik, och sedan två konserter. Hjälpans, vi är redan där! I skrivandets stund insåg jag att imorgon kväll har vi konsert... oj.
Har jag allt? alla noter? osvosv, de tankarna började gå i mitt huvud nu..
Men det "lönar" sig att vara nojjig, i morse när jag skulle cykla iväg, jag skulle precis sätta foten på trampan och sparka iväg när jag tänker; "Jag kanske ska dubbelkolla så att jag har med mig "Stänchen-noterna"... Nej, det behöver jag ju inte göra, jag vet ja att jag la ner dem.. Eller jo, jag gör det ifall att..."
och vad tror ni, jo den svarta mappen låg inte i väskan utan den låg upp på min skrivbordsstol.
För er som inte hängde med så fick jag tillslut med mig noterna ändå.
Usch, vad hemskt det skulle vara om jag glömde dem.

Tänker högt, det har jag gjort ganska mycket idag. Det kan Sara Andersson intyga :) Det gäller att gå igenom alla klädbyten, och var blockflöjten, smyckena och allt ligger, så man har koll på läget, fast det har man inte ändå. (Med det här vill jag säga att jag fortfarande tänker högt.. men nu skriver jag tankarna istället.)

Dagen har också innehållit, (säger man så, det låter jättekonstigt) "självpepp". Jag sjöng nämligen på min första sång-konsert. Och, det gick väl bra för att vara jag, eftersom jag inte är så van att sjunga för publik :)

Sist; Jag borde göra vääääääääldigt många saker.
Kemi-plugg, inköp, körlektioner, blockflöjt, biologi-plugg, fysik-plugg. Och det är inte långt kvar, så jag hoppas att man inte slösar bort den sista tiden på att stressa runt. Risken finns :)
7 veckor, 7*7. 49 dagar. hjälp mig någon.

1 kommentar:

elka sa...

om du sprungit i trapporna så behöver du inte träna denna vecka :) smart va ;)